POSLE GRČKE TRAGEDIJE: Dinamo smenio Bišćana, anonimus stiže na Maksimir

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 14:24

POSLE GRČKE TRAGEDIJE: Dinamo smenio Bišćana, anonimus stiže na Maksimir

Modri pomodreli u Atini.

Posle šokantne eliminacije iz kvalifikacija za grupnu fazu Lige šampiona, Dinamo iz Zagreba je povukao očekivan potez. Otkaz je dobio trener Igor Bišćan.

Hrvatski šampion je posle poraza na Maksimuri od AEK-a 1:2, vodio u Atini sa 2:0 do zaustavnog vremena i imao prolaz u narednu rundu. Međutim, Grci su postigli dva gola i izabacili Modre koji nisu znali šta ih je snašlo.

Bišćan će tako svoju misiju u Dinamu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završiti posle samo četiri meseca kada je u finišu prošle sezone zamenio Antu Čačića i osvojio titulu prvaka države, a potom i Superkup Hrvatske.

Prve informacije govore da će Bišćana na klupi Dinama zameniti Goran Tomić (45),  koji je trenutno bez angažmana. Poslednji klub mu je bio Al Nasr iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

U julu je otišao sa Bliskog istoka, a pre toga se dokazao u hrvatskom fudbalu vodeći Rijeku, Lokomotivu, Istru 1961, Šibenik, kao i kineske klubove Žejang Jiteng, Tjanđin Songđang i Peking Baksi.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.