PORAZ KOJI OBEĆAVA: Mega predvođena NOVAJLIJOM izgubila tesno od tima iz NCAA lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 22:53

PORAZ KOJI OBEĆAVA: Mega predvođena NOVAJLIJOM izgubila tesno od tima iz NCAA lige

Duel je odigran u Grčkoj.

Košarkaši Mege poraženi su od Univerziteta Južna Kalifornija, u neizvesnoj završnici, sa 76:73 u prvom prijateljskom meču u sklopu priprema za narednu sezonu koji je odigran na grčkom ostrvu Mikonos. 

Mega je tako nastavila jdinstvenu tradiciju odigravanja pripremnim utakmica sa ekipama iz NCAA lige. 

Vodili su izabranici trenera Marka Baraća većim delom susreta, ali su košarkaši popularnih Trojansa u poslednjoj četvrtini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeli da preokrenu rezultat i u penal završnici dođu do trijumfa. 

Talentovani turski košarkaš u redovima Mege Omerdžan Iljasolu imao je šut za izjednačenje u poslednjim sekundama, ali je bio neprecizan. 

Najefiksaniji u redovima Mege bio je Uroš Plavšić (koji je juče poptisao za tim iz Beiograda posle oigranja Letnje NBA lige) sa 23 poena, Iljasolu je postigao 13, a Andrija Jelavić 11 poena. 

Zanimljivo je istaći da u ekipi Univerziteta Južna Kalifornija sinovi dve velike NBA zvezde Lebrona Džejmsa i Denisa Rodmana, ali zbog srčanih problema, koje je imao pre nekoliko nedelja Broni Džejms je propustio ovaj meč.

Druga utakmica između ove dve ekipe na programu je 11. avgusta.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.