Izvor: Blic, 03.Jul.2023, 20:31

POGINULI U RAZMAKU OD NEKOLIKO SATI Tragedija na ekskurziji u Grčkoj, dvojica maturanata iz Irske nađeni mrtvi

Dve tragične smrti zadesile su Grčku ovog vikenda, kada je policija pronašla dvojicu irskih tinejdžera mrtve. Naime, mladići su nedavno diplomirali, te su se sa prijateljima uputili na grčko ostrvo Ios kako bi svi zajedno proveli letnji raspust. Međutim, dvojica tinejdžera su ubrzo nestala, a kada su njihovi prijatelji prijavili nestanak, policija im je saopštila vesti zbog kojih su ostali istraumirani.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NOVI TRAG U ISTRAZI DVE TRAGEDIJE U GRČKOJ Policija sumnja da bi uzrok smrti maturanata na ostrvu Ios mogao biti isti

Izvor: Blic, 04.Jul.2023, 19:45

Policija sprovodi istragu o uzroku smrti dvojice drugova koji su preminuli u razmaku od nekoliko sata na grčkom ostrvu Ios. Nedavno diplomirani osamnaestogodišnji Irci, Endrju O'Donel (18) i Maks Vol (18), pronađeni su mrtvi pod nerazjašnjenim okolnostima na maturskom putovanju sa drugovima iz razreda....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.