PAOK sprema novi ugovor za Aleksandra Prijovića

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAOK sprema novi ugovor za Aleksandra Prijovića

Srpski fudbaler je na poslednjem meču u Kupu Grčke postigao het-trik protiv Aititosa (6:0) i kao posledica toga na adresu PAOK-a neprestano stižu ponude za slobodu srpskog napadača, ali grčki klub ne namerava da ga pusti tek tako.

Naime, crno-beli iz Soluna se neće zadovoljiti sumom manjom od 10 miliona evra, a očekuje se da cena bude i veća >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << s obzirom na to da je Prijović stigao do 35 postignutih pogodaka u 2018. godini.

Brojni evropski klubovi žele da privole Prijovića da obuče njihov dres, a pored nekoliko giganata sa Ostrva, u ovom momentu je Bordo najkonkretniji. Ipak, ovo je samo dovelo do odluke vlasnika Ivana Savidisa da "blindira" vernost Prijovića i, kako navode mediji u Grčkoj, zbog toga sprema novi ugovor za visokog napadača.

Podsetimo, Prijović je u februaru potpisao ugovor sa crno-belima iz Soluna do juna 2022. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.