PAOK poražen u Pireju

Izvor: TV Arena Sport, 08.Feb.2016, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAOK poražen u Pireju

U poslednjem susretu 17. kola grčke košarkaške lige, ekipa Olimpijakosa savladala je PAOK. Srpski internacionalci iz redova PAOK-a imali sjajno veče.

Za samo dva dana u Pireju su odigrana dva velika derbija a oba puta su više razloga za zadovoljstvo imali navijači Olimpijakosa.

Nakon trijumfa koji su fudbaleri Olimpijakosa ostvarili nad PAOK-om u nedelju, danas je u "Dvorani Mira i prijateljstva" >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << tim iz Soluna poklekao pred crveno-belima.

Olimpijakos je derbi susret 17. kola grčke košarkaške lige dobio rezultatom 83:76 iako je gostujući sastav pružio sjajan otpor.

Evroligaša iz Pireja do pobede su vodili Jorgos Printezis sa 16 poena i 7 skokova, odnosno Met Lodžeski koji je postigao 17 poena i upisao 3 asistencije.

Najbolji pojedinac u redovima PAOK-a bio je srpski internacionalac Uroš Duvnjak sa 21 poenom i 4 asistencije, dok je Milenko Tepić utakmicu završio sa 10 poena i 4 skoka.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Ako ste propustili neku vest iz košarke obavezno pogledajte link vesti.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.