Izvor: Luftika.rs, 08.Apr.2024, 17:06

Ove godine put do Grčke autom skuplji nego pre, cene putarina skočile do 35%

Grčka je jedna od omiljenih destinacija turista iz Srbije, a svi koji planiraju da idu na letovanje sopstvenim prevozom treba da uračunaju i nove cene putarina koje su od 1. aprila na severu te zemlje veće od 30 do 35 odsto.
Od Beograda do Halkidikija – 26 evra Građani koji autom putuju iz Beograda preko Severne Makedonije do nekog mesta na prvom ili drugom prstu Halkidikija, za putarinu u jednom pravcu treba da izdvoje 25,95 evra, ili 3.040 dinara.
Za istu rutu, turistima iz Novog Sada biće potrebno nešto više novca 28,45 evra što je oko 3.330 dinara, a Subotičinima čak 32,45 evra, ili 3.800 dinara. Nišlije će proći najpovoljnije sa 16,95 evra, odnosno sa oko 1.990 dinara, pišu Novosti.
Putnici koji iz Beograda...
Pogledaj vesti o: Grčka,   Subotica

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.