Otvoreni bordeli u Grčkoj: Klijenti da budu brzi, vreme je ograničeno

Izvor: B92, 17.Jun.2020, 17:33

Otvoreni bordeli u Grčkoj: Klijenti da budu brzi, vreme je ograničeno

Grčke vlasti od ove nedelje u okviru popuštanja mera dopustile su i rad bordelima, ali uslov je da svaki klijent ima maksimalno 15 minuta.

Grčka je zabeležila relativno mali broj slučajeva koronavirusa. Po podacima Univerziteta Džon Hopkins potvrđeno je 3148 slučajeva zaraze, a umrlih je 185, pa je vlada već dopustila otvaranje ekonomije i putovanja.

Od ponedeljka mogu da rade i bordeli, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali pod strogim pravilima i uslovima. Posete su ograničene na po 15 minuta po klijentu, a preporučene su maske i za davaoce usluga i za klijente, prenosi BBC.

Vrata i prozori moraju da budu otvoreni kako bi mogao da ulazi vazduh, plaća se samo kreditnim karticama, a bordeli moraju četiri nedelje da čuvaju spisak klijenata s imenima i brojevima telefona u slučaju da vlasti treba da uđu u trag kontaktima.

I druge zemlje razmatra otvaranje takve vrste. Naime, Holandija planira da bordele otvori od 1. jula, iako postoje pozivi da se to učini i ranije, prenosi Index.

Seksualni radnici širom sveta plaše se za svoj posao, a neki su radili i tokom pandemije kako bi uspeli da spoje kraj s krajem".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.