Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 15:25

Olimpijakosu se smeši rekordan priliv novca za Cimikasa, Liverpul završava posao

Može da se dogodi da bude više od onoga što se dobilo za Danijela Podensea zimus

Nisu uspeli Liverpul i Norič da pronađu zajednički jezik za Džamala Luisa, zato se šampion Engleske okrenuo opciji B – Kostasu Cimikasu.

Grčki bek jedan je od najstandardnijih u timu Pedra Martinsa, a posle dobre sezone sa čak sedam asistencija privukao je veliku pažnju na sebe. A Jirgen Klop je izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vrlo ozbiljan u nameri da ga dovede na Enfild! Grčkom je odjeknula vest da je Liverpul poslao drugu zvaničnu ponudu za Cimikasa i da je spreman da ekspresno zatvori posao.

Pominje se suma od 16.000.000 evra samo na ime obeštećenja, dakle bez bonusa, što je mnoge navelo na razmišljanje da bi na Karaiskakisu mogao da padne novi rekord po prilivu novca od jednog izlaznog transfera! Poslednjih sedam meseci taj rekord drži Danijel Podense, za koga su Vulvsi izdvojili 19.500.000 evra, a ako bi Liverpul bio izdašan sa bonusima, Olimpijakos bi imao novog rekordera!

Liverpul poslednjih meseci traži pravu zamenu za Endija Robertsona koji je praktično sam izneo najveći deo tereta na poziciji levog beka, ali mu je definitivno potrebna prava rezerva. Opcija je bio Luis iz Noriča, ali dok Liverpul nudi 10.000.000, Kanarinci traže bar 22.000.000 evra za njegov transfer. Ben Čilvel je preskup jer Lester traži 90.000.000 evra, a Jirgen Klop je potvrdio da na Enfildu ovog leta neće biti megalomanskih poslova. Cimikas se iskristalisao kao zasad jedino pravo rešenje za Redse.

Pirej gori, čeka se konačni rasplet...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.