Olimpijakos našao trenera – nije Bahar

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 14:46

Olimpijakos našao trenera – nije Bahar

Holanđanin Paskal Jansen (51) blizu je dogovora sa Olimpijakosem da preuzme grčki tim koji traži naslednika Karlosu Karvahalu.

Paskal je u sredu doputovao u Atinu gde bi trebalo da dogovori saradnju sa Darkom Kovačevićem, kome je klub od skoro prepustio vođenje sportskog sektora.

Olimpijakos je nedavno poražen u gradskom derbiju od Panatinaiksoa, drugi put ove sezone, i sve je dalje od borbe za titulu.

Otuda je Karvahal "precrtan", mada još uvek nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvanično, ali je jasno da mu klub uveliko traži zamenu.

Pojavila se nedavno informacija da bi to mogao biti doskorašnji trener Zvezde Barak Bahar, ali je on bio samo jedan od nekolicine kandidata među kojima je sada najozbiljniji za posao pomenuti Jansen.

Ovaj stručnjak je nedavno dobio otkaz u AZ Alkmaru gde je radio od 2020. godine.

Tokom rada u Alkmaru na 110 utakmica zabeležio je 65 pobeda, 20 remija i 25 poraza, uz gol-razliku 222:123. U prvoj sezoni sa klubom bio je peti, u drugoj četvrti, dok je ekipu napustio u trenutku dok je bila četvrta na tabeli.

Očito, Olimpijakos veruje da je baš ovaj stručnjak pravo rešenje za njih.

Biće ovo druga smena trenera u Olimpijakosu ove sezone pošto je u decembru Karvahal preuzeo kormilo od Dijega Martinesa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.