Odlična vest, još šest Rafala

Izvor: B92, 12.Sep.2021, 16:14

"Odlična vest, još šest Rafala"

Grčka je povećala porudžbinu francuskih aviona Rafal sa 18 na 24, objavila je danas francuska ministarka odbrane Florens Parli na svom Tviter nalogu.

"Odlične vesti. Grčka je upravo objavila svoju nameru da kupi dodatnih šest Rafala. Zajedno napredujemo u izgradnji potpuno autonomne Evrope", napisala je ministarka.

Grčki poslanici odobrili su u januaru kupovinu 18 aviona proizvođača Daso aviejšn (Dassault Aviation) za 2,5 milijarde evra, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rojters.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Atina kupuje još "rafala" od Francuske – 24 umesto 18

Izvor: RTS, 12.Sep.2021

Grčka je povećala svoju porudžbinu francuskih borbenih aviona "rafal" sa 18 na 24. . Grčki poslanici odobrili su u januaru kupovinu 18 "rafala" za dve i po milijarde evra...Francuska ministarka odbrane Florans Parli napisala je na Tviteru da je Grčka upravo objavila...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.