Odbojkašice kreću na odbranu evropskog trona!

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice kreću na odbranu evropskog trona!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sutrašnjom utakmicom protiv Finske počeće odbranu titule prvaka Evrope.

Srbija će prvi meč u Grupi A igrati protiv Finske sutra od 16 sati Drugu utakmicu u Ankari, Srbija će igrati u nedelju, protiv Bugarske, dok će treći izazov za izabranice Zorana Terzića biti u ponedeljak protiv Francuske, te u sredu protiv Grčke.

Svi mečevi biće igrani od 16 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po srednjeervopskom vremenu, osim protiv Turske u četvrtak od 18.30.

Terzić je na prvenstvo Evrope poveo 14 igračica:





Tenhničari: Maja Ognjenović i Slađana Mirković.



Korektori: Ana Bjelica i Tijana Bošković.






Libera: Silvija Popović i Teodora Pušić.





Blokeri: Stefana Veljković, Maja Aleksić i Mina Popović.





Primači: Brankica Mihajlović, Jelena Blagojević, Bjanka Buša, Bojana Milenković i Katarina Lazović.

Grupi B u Lođu, pored Poljske igraće Italija, Belgija, Ukrajina, Portugalija i Slovenija, dok će u Grupi C u Budimpešti igrati Mađarska, Holandija, Hrvatska, Azerbejdžan, Rumunija i Estonija, a u Grupi D u Bratislavi, Slovačka, Rusija, Nemačka, Belorusija, Španija i Švajcarska.

Takmičenje po grupama na EP igraće se od 23 do 29. avgusta, a potom sledi eliminaciona faza, dok je finale zakazano za 8. septembar.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obojkašice protiv Finkinja počinju odbranu evropskog trona

Izvor: RTS, 22.Avg.2019

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u petak započinje odbranu titule na Evropskom prvenstvu utakmicom protiv reprezentacije Finske. Direktan prenos duela pratite na Prvom programu RTS-a od 16 časova. . Svetske i evropske...

Nastavak na RTS...

NAJAVA DANA (petak, 23. avgust): Terzćeve šampionke kreću u odbranu evropskog zlata, Orlovi sa Azurima drugarski… Za fudbal bez brige

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2019, 08:45

SRBIJA Ž. – FINSKA Ž, 16.00 (Odbojka, Evropsko prvenstvo) Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto na Glorija kupu u Beleku, u okviru priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo i tako najavile ono čemu se odbojkaška javnost nada. Naime, naše devojke aktuelne su prvakinje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.