Od kostiju svog pokojnog ujaka napravio je gitaru - sada može da svira ZAUVEK! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 11:57

Od kostiju svog pokojnog ujaka napravio je gitaru - "sada može da svira ZAUVEK!" (VIDEO)

Čudna posveta.

Muzičar koji sebe naziva Princ Midnajt odlučio je da od kostiju svog ujaka napravi električnu gitaru.

Ujak Filip ga je, kako kaže Princ, upoznao sa svetom metal muzike, a kako se prema pravoslavnoj religiji njegove rodne Grčke na kremaciju ne gleda sa odobrenjem, ujaka je ovekovečio na svoj način.

Filipov kostur je bio doniran lokalnom fakultetu kako bi ga studenti medicine proučavali, ali kad više od njega nisu imali koristi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vratili su ga porodici koja ga nije htela da ga kremira, pa je tako završio kod Princa Midnajta.

On je na grudni koš dodao gitarski vrat, magnete, potenciometre i svu potrebnu elektroniku i stvorio jedinstvenu gitaru u svetu.

"Ujak sad može da svira do večnosti. On bi to želeo, a ja sam jako ponosan na svoj projekat i kako služi na čast ujaku, njegovom životu i uticaju na mene", rekao je Midnajt za Unilad.

A post shared by Prince Midnight (@princemidnightx)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Od kostiju svog ujaka napravio gitaru: "On bi to želeo" FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 13.Feb.2021

Muzičar koji sebe naziva Prince Midnight (Princ ponoći) je napravio jedan najbizarnijih "instrumenata" do sada viđenih - od kostiju svog pokojnog ujaka napravio je električnu gitaru...Kako je sam Princ rekao, njegov ujak Filip upoznao ga je sa svetom metal žanra, a pošto se u Grčkoj (odakle je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.