Objavljen snimak tuče na Zakintosu

Izvor: Mondo, 09.Jul.2017, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen snimak tuče na Zakintosu

Grčki mediji objavili su video snimak tuče u kojoj je ubijen američki turista Bakari Henderson ispred jednog kluba u Laganasu na grčkom ostrvu Zakintos.

Foto: Youtube/printScreen

Snimak se pojavio na internetu, a nastao je mobilnim telefonom. Kako se može videti, snimak je prikazan u okviru vesti jedne grčke televizije.

Prvo je prikazana rekonstrukcija događaja, potom učesnici, a sam snimak tuče počinje nešto pre šestog minuta video-priloga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Pogledajte VIDEO:



Izvor: Youtube

Šestorica Srba uhapšena su u petak, zbog ubistva Afroamerikanca Bakarija Hendersona koje se dogodilo posle svađe u noćnom klubu.

Beogradski mediji objavili su da su uhapšeni N. P. (18) , S. S. (21), M. S. (25), M. I. (18), S. P. (22) i N. J. (22).

Navedeno je da su rodom iz Novog Sada, Obrenovca, Beograda i Žitorađe i da su na letovanje krenuli autobusom iz Novog Sada, preko jedne beogradske turističke agencije.

Osmorica napadača na Amerikanca, među kojima su šestorica Srba, optuženi su za teško krivično delo grupnog ubistva s predumišljajem i za to delo im preti kazna do 10 godina zatvora. O tome čitajte OVDE:

Za ubistvo na Zakintosu Srbima preti 10 godina
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.