Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jul.2023, 04:30

Objavljen apel za pomoć srpskom glumcu koji se nalazi u Grčkoj: „Hitno, ima li ko da poveze Ćustića?“

Glumac je u Grčkoj sa ženom Jelenom

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/custicslobodan, Facebook


Na Fejsbuk stranici „Grčka Info“ objavljen je status u kojem se pita i moli za pomoć našem proslavljenom glumcu Slobodanu Ćustiću i njegovoj ženi Jeleni, koji se nalaze u Grčkoj.
Hitno! Ima li koga da danas ili ujutro poveze našu ljudsku i glumačku veličinu Slobodana Ćustića od Sivirija sa Kasandre >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << makar do Gevgelije? – objavljeno je na pomenutoj stranici.
Nakon toga se oglasila i Jelena.
– Pozdrav svima! Pisala sam pre 6, 7 dana, s obzirom na to da smo imali ozbiljan kvar na automobilu kad smo dolazili na more, te smo morali da iznajmimo auto u Solunu, da bismo stigli u Siviri. Tad sam dobila veliku podršku i pomoć grupe, na kojoj sam neizmerno zahvalna, a uz to i lepo poznanstvo sa porodicom koja me je vratila iz Soluna u Siviri, nakon što sam vratila iznajmljeni auto – navela je ona na mrežama.
Sad ide glavni deo… Naš auto je u Đevđeliji od 14. jula i konačno je popravljen. Taman smo mislili da ćemo zauvek ostati u Grčkoj. Suprug bi trebalo sutra da ode po auto, pa me, evo, ponovo ovde da pitam da li se neko sutra vraća kući sa Kasandre i da li ima jedno slobodno mesto i volju da ga poveze do Đevđelije? Slobodan Ćustić – napisala je Ćustićeva supruga na Fejsbuku.
Podsetimo, Slobodan Ćustić ima šestoro dece, iz dva braka.
Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena dobio je sa Jelenim, dok iz prvog braka ima sinove Nikolu i Ljubomira.
(Trlegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Grčka,   Facebook

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

HITAN APEL ZA POMOĆ NAŠEM GLUMCU! Nalazi se u Grčkoj sa porodicom! Njegova supruga se oglasila

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023

Hitno je!..Na Fejsbuk stranici "Grčka Info" objavljen je status u kojem se pita i moli za pomoć našem proslavljenom glumcu Slobodanu Ćustiću i njegovoj ženi Jeleni, koji se nalaze u Grčkoj...- Hitno! Ima li koga da danas ili ujutro poveze našu ljudsku i glumačku veličinu Slobodana Ćustića...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.