OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Evo kakav je plan za duel AEK - Dinamo! Prvi meč neće biti igran u Grčkoj?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 11:49

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Evo kakav je plan za duel AEK - Dinamo! Prvi meč neće biti igran u Grčkoj?

Svakako neće biti održano po planu.

Odložena je utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između AEK-a i Dinama iz Zagreba, koja je u 20.45 trebala biti odigrana u Atini.

To se dogodilo jer je u tuči koju su izazvali Hrvati ubijen jedan Grk, a povređeno je najmanje osmoro ljudi, od kojih i jedna devojčica od 12 godina. Uhapšeno je 96 navijača po poslednjim vestima.

Sada treba da se odredi kada će biti odigrana dva susreta, a kako javljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grčki mediji prva utakmica se uopšte neće igrati ove sedmice, već će Dinamo i AEK zameniti domaćinstvo. Tako će Zagrepčani biti domaćin prve utakmice 15. avgusta, kako je i bilo planirano, a revanš će biti tri ili četiri dana kasnije u Atini.

Naravno, ovde se već krše pravila, zamenom domaćinstva i pitanje je da li je ovo po pravilima moguće, ali to su poslednje doduše nezvanične vesti.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AEK traži isključenje zagrebačkog Dinama iz evropskog takmičenja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2023

Evropska fudbalska unija (UEFA) zvanično je otkazala večerašnju utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između AEK i Dinama iz Zagreba, zbog sukoba i ubistva jednog navijača domaćeg kluba. Utakmica je trebalo da bude odigrana večeras u Atini od 20.45 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.