OVO JE BRAČNI PAR KOJI JE SA ĆERKAMA NESTAO U GRČKOJ: Apeli porodice kruže društvenim mrežama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 22:35

OVO JE BRAČNI PAR KOJI JE SA ĆERKAMA NESTAO U GRČKOJ: Apeli porodice kruže društvenim mrežama (FOTO)

Kako je navedeno u apelu na društvenim mrežama, roditelji ne mogu da stupe u kontakt sa njima.

Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković iz Jagodine su sa dve ćerkice krenuli u nedelju na Tasos i od tada im se gubi svaki trag.

Bračni par nestao u Grčkoj! pic.twitter.com/DK9uQ2HiN5

— Silvana (@Silvana71376830) August 8, 2023

- Od tada se ne može stupiti u kontakt sa njima. Prijavljeno je policiji, prešli su srpsku i makedonsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << granicu, ušli u Grčku i od tada im se gubi svaki trag. Roditelji pokušavaju da stupe u kontakt sa njima, ali telefoni su ugašeni - navodi se u apelu.

Na stranici je apelovano da se uključe i agencije.

- Molimo da se uključe i turističke agencije i da provere u svojim bazama da li imaju putnike pod ovih imenima. Na taj način ćemo saznati ime hotela u kojem su odseli, kontaktirati vlasnike i lako saznati da li su stigli. Mi verujemo da samo nisu stigli da se jave - piše na grupi.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Twiter,   Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠTA DOSAD ZNAMO O MISTERIJI NESTANKA PORODICE IZ JAGODINE Poslednji poziv iz Preševa, ponoćni ulazak u Grčku, pa - muk! Gde su Snežana i Aleksandar sa dve ćerkice?

Izvor: Blic, 09.Avg.2023, 07:33

Misteriozni slučaj Aleksandra Joksimovića i Snežane Stamenković iz Jagodine, koji su nestali u Grčkoj nakon što su se u nedelju uveče sa dve ćerkice uputili ka grčkom ostrvu Tasos, sinoć je dobio bizaran zaplet: pojedini beogradski mediji su objavili da je jagodinska porodica "dobro, samo je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.