OVO DO SADA NIJE VIĐENO: Finale Kupa Grčke će se igrati u inostranstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 13:58

OVO DO SADA NIJE VIĐENO: Finale Kupa Grčke će se igrati u inostranstvu

Meč treba da se odigra 20. maja.

Fudbalski savez Grčke odlučio je da će domaćin finala ovogodišnjeg finala Kupa biti Kipar. Međutim, tek će nakon dozvole vlasti Kipra i policije biti doneta definitivna odluka o odigravanju finala koje je na programu 20. maja, a trebaklo bi da se odigra u Nikoziji.

Najbliži meču za trofej su PAOK i AEK koji imaju veliku prednost posle prvih mečeva sa Lamijom (PAOK dobio prvi meč sa 5:1 u gopstima), odnosno Olimpijakosem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (AEK dobio prvi meč 3:0 kod kuće) te je skoro izvesno da će ta dva kluba igrati u finalu.

Prema navodima pojedinih kiparskih medija, već sada su poznati i uslovi pod kojima bi domaćin prihvatio organizaciju utakmice, a jedan od glavnih je da se limitira broj navijača klubova finalista koji bi doputovali na meč.

Fudbalski savez Grčke je obavestio kolege iz Fudbalskog saveza Kipra o nameri da u Nikoziji organizuju Kup finale i brzo su dobili pozitivan odgovor, a pozitivan signal stigao je i od vođstva "GSP" stadiona. Ipak, poslednju reč daće policija, ali očekuje se da ni tu neće biti problema.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.