OTVARA SE GRČKA! EVZONI OD SUTRA DIŽE RAMPU ZA SRBE: Danas dozvoljen prelazak samo sa grčkim pasošima

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 10:46

OTVARA SE GRČKA! EVZONI OD SUTRA DIŽE RAMPU ZA SRBE: Danas dozvoljen prelazak samo sa grčkim pasošima

Granični prelaz Evzoni danas je otvoren za grčke državljane, a od sutra i za srpske

Put do Egejskog mora preko Severne Makedonije i graničnog prelaza Evzoni za naše turiste biće moguć od 15. maja.

Evzoni je od jutros otvoren za saobraćaj, ali za sada u Grčku mogu da uđu samo putnici s grčkim pasošima, javlja reporter TV Prva.

Međutim, nema brige za naše turiste jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je i najavljeno ranije, ovaj granični prelaz biće otvoren 15. maja.

To je potvrdila juče i premijerka Ana Brnabić koja je rekla  ida će nevakcinisani morati da imaju potvrdu o negativnom pi-si-ar testu, ali je za građane spremljena i jedna olakšica.

Tako je pored vesti da se otvara granični prelaz Evzoni premijerka rekla i da  je dogovoreno da od naredne nedelje ove dve zemlje potpišu sporazum o ukidanju naplate rominga.

Da naši turisti nesmetano mogu u Grču i da se granični prelaz Evzoni otvara 15. maja potvrdio je i Miloš Jovović, direktor agencije Travelland.

Podsetimo, Grčka polako ide ka potpunom izlasku iz restriktivnih mera, pa je vlada od danas ublažila ili ukinula neke mere koje su važile tokom striktnog lokdauna zbog pandemije kovid-19.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.