ODNOS PREMA DRŽAVI MORA DA SE PROMENI Vučić otkrio zašto formira NOVI pokret

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 12:05

"ODNOS PREMA DRŽAVI MORA DA SE PROMENI" Vučić otkrio zašto formira NOVI pokret

Ne propustite predsednikovo obraćanje na Tv Prva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Jutro" na TV Prva.

Govoreći o novom pokretu, Vučić kaže da odnos prema državi mora da se promeni.

- Zašto je moja ideja bila osnivanje Pokreta za državu i narod? Zato što taj odnos prema državi mora da se promeni. Ako se sada do Grčke putuje dva sata manje, ljudi će da kažu: To je od našeg novca. Jeste, ali taj vaš novac je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postojao i pre 10,20 i 30 godina, pa ništa nije izgrađeno. Ne možete da uđete u voz Beograd-Novi Sad, a kad smo ga to imali. Kad smo imali brzu prugu, imali smo i pare ranije? Pa nikad - kaže Vučić.

- Moramo sve da završimo do 1. decmebra 2026. godine. Tada predajemo ključeve i tada će nam reći da li je sve završeno ili nije. Imam i tremu i strah hoćemo li uspeti, tako se ponašaju ozbiljni i odgovorni ljudi, kao kad izlazite na ispit. Trka sa vremenom - navodi predsednik.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.