Izvor: Beta, 08.Feb.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stradanja u Egejskom moru

Najmanje 33 migranta utopilo se danas u Egejskom moru u pokušaju da iz Turske predju u Grčku, preneli su turski mediji.Brod sa migrantima prevrnuo u blizini grčkog ostrva Lezbos, kada su se 22 osobe utopile, prenela je turska agencija Anadolija. Agencija Dogan prethodno je prenela da je u odvojenoj nesreći u Egejskom moru, u blizini obale turskog grada Dikili, poginulo 11 migranata, čime je broj žrtava povećan na 33.Medjunarodna organizacija za migracije (IOM) saopštila je da je od januara 374 migranata izgubilo život u pokušaju da stignu do Grčke.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Prevrnula se dva broda s migrantima, 33 mrtva

Izvor: RTS, 08.Feb.2016

Kod turske obale u Egejskom moru prevrnula su se dva broda s migrantima. Turski mediji javljaju da su se 33 osobe utopile. . Najmanje 22 migranta su stradala kada je brod koji se uputio ka grčkom ostrvu Lezbos prevrnuo nedaleko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.