Nikos Vertis osvojio Beograd spektakularnim koncertom na Tašmajdanu!

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 17:05

Nikos Vertis osvojio Beograd spektakularnim koncertom na Tašmajdanu!

Grčka muzička ikona, Nikos Vertis, održao je neverovatan koncert na stadionu „Tašmajdan“ u organizaciji Skymusic-a, pred oduševljenom publikom. U pratnji tridesetak izvanrednih muzičara, Vertis je na bini priredio pravu senzaciju, podsećajući na svoju impresivnu dvodecenijsku karijeru. Njegovo obećanje da će pružiti nezaboravan doživljaj publici u potpunosti je ispunio: fanovi su svaku pevačevu pesmu ispratili gromoglasnim aplauzom, a posebno iznenađenje za Verisa predstavljala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je činjenica da je domaća publika većinu njegovih numera otpevala zajedno sa njim - uglas.

"Dobro veče Srbijo" – rekao je pevač na samom početku nastupa, što je izazvalo ovacije prepunog Tašmajdana.

Sa više od 500 miliona pregleda na „Jutjubu“, njegove pesme osvajaju srca širom sveta, a sinoć je Vertis otpevao neke od svojih najvećih hitova, potvrdivši tako status najpopularnijeg grčkog pevača i velike muzičke zvezde u svetu.

Punih dva i po sata trajalo je putovanje kroz 20 godina dugu karijeru popularnog Grka, a posebno iznenađenje za publiku bio je dolazak naše zvezde pop muzike, Saše Kovačevića, koji je bio Nikosov specijalni gost. Kovačević je oduševio prisutne prepevavši jedan od najvećih hitova Nikosa Vertisa - „Thelo Na Me Nioseis“. Prvi put naša publika je imala priliku da čuje originalnu verziju ove pesme na istoj bini, ali i Kovačevićevu obradu „Živim da te volim“, koja je postala neizostavan deo njegove karijere.

Scenski nastup ove grčke zvezde bio je jedinstven i neponovljiv. Nikos Vertis je poznat po izuzetno visokim standardima, pa su posetioci imali priliku da uživaju u besprekornom zvuku, vrhunskoj produkciji i neviđenim audio-vizuelnim elementima, za koje je bila zadužena kompanija „Skymusic“, organizator ovog grandioznog događaja.

Nakon koncerta, Nikos Vertis je uživao u srpskim specijalitetima i pozitivnoj energiji Beograda. Petodnevni boravak iskoristio je da bolje upozna grad i njegove ljude, što je dodatno produbilo njegovu povezanost sa srpskom publikom.

Ovaj koncert na beogradskom stadionu „Tašmajdan“ zasigurno će ostati urezan u sećanju svih prisutnih, kao i u istoriji muzičkih događaja srpske prestonice. Nikos Vertis je još jednom dokazao svoj status velikog umetnika i zaljubljenika u muziku koji neprestano osvaja srca vernih fanova širom sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nikos Vertis osvojio Beograd spektakularnim koncertom na Tašmajdanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023

Njegove pesme osvajaju srca širom sveta!..Grčka muzička ikona, Nikos Vertis, održao je neverovatan koncert na stadionu „Tašmajdan“ u organizaciji Skymusic-a, pred oduševljenom publikom...U pratnji tridesetak izvanrednih muzičara, Vertis je na bini priredio pravu senzaciju, podsećajući na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.