Nikola Rokvić stigao do Grčke: Objavio neverovatne vesti (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 09.Maj.2024, 12:36

Nikola Rokvić stigao do Grčke: Objavio neverovatne vesti (VIDEO)

Nikola Rokvić, započeo je svoju humanitarnu misiju za decu. Popularni pevač sve bliže je ostvarivanju cilja, a ovoga jutra obavestio je sve svoje pratioce da je ušao u Grčku.
 Popularni pevač je odlučio da pešači do Grčke, kako bi prikupio novac za pedijatrisku onkologiju preko svoje Fondacije "Porodica".
Svakodnevno svoje obožavaoce obaveštava o pređenim kilometrima i cifri novca koja je prikupljena do tog dana. Sav novac namenjen je za kupovinu aparata, mikroskopa i dodatne opreme na pedijatrijskoj onkologiji.
Nikola Rokvić  se i ovoga jutra javio i obavestio pratioce da je ušao u Grčku, trčeći pored predivnih procvetalih polja. Veoma ponosan na sve koji učestvuju u ovoj...
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.