Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Okt.2022, 12:00

“Niko od nas stvarno nije verovao da će ovaj projekat zaživeti”: Vučić posle govora dobio ovacije u Bugarskoj!

SOFIJA – Gasni interkonektor između Bugarske i Grčke koji će povezati gasovode ove dve zemlje i koji bi trebalo da doprinese gasnoj diverzifikaciji u regionu, kao i jačanju saradnje u oblasti energetike, otvoren je danas, a ceremoniji je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se prisutnima na ceremoniji puštanja u rad gasnog […]
Vest “Niko od nas stvarno nije verovao da će ovaj projekat zaživeti”: Vučić posle govora dobio ovacije u Bugarskoj! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

"ČEKA NAS TEŠKA ZIMA" Vučić o energetskoj krizi: Završićemo interkonektor sa Bugarskom za godinu dana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, na otvaranu gasnog interkonektora između Bugarske i Grčke u Sofiji, da je Srbija započela na svojoj teritoriji gradnju gasnog interkonektora sa Bugarskom i da će dve zemlje taj projekat završiti za godinu dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.