Ni letovanje ne može da prođe na miru! Oštećen automobil srpskih turista u Grčkoj: Preko cele haube urezana reč Albanija

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 07:51

Ni letovanje ne može da prođe na miru! Oštećen automobil srpskih turista u Grčkoj: Preko cele haube urezana reč "Albanija"

Porodica čiji je automobil smatra da je ovaj potez sramota

Automobil srpskih sržavljana oštećen je u Grčkoj dok je bio parkiran u školskom dvorištu u Nea Kalikratiji.

- Automobilu beogradskih tablica, koji je bio parkiran u školskom dvorištu u Nea Kalikratiji, prekoputa crkve, izgrebana je hauba, verovatno ključem. Natpis vidite i sami. Ovo je skandal - kaže očevidac.

Naime, preko cele haube spomenutog automobila urezana je reč "Albanija".

Nije prvi put da su automobili srpskih tablica na meti onih koji žele da ih oštete, ali srpski turisti su se do sada barem u Grčkoj osećali bezbedno.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.