Neredi na granici Grčke i Makedonije

Izvor: Radio 021, 28.Avg.2015, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neredi na granici Grčke i Makedonije

Neredi i tuča izbili su danas na granici Grčke i Makedonije koju pokušava da pređe više od 1.000 izbeglica, uključujući porodice sa decom.

Makedonske vlasti dozvoljavaju da granicu odjednom pređe do 50 ljudi, dok tokom dana puni autobusi pristižu do neformalnog prelaza kod grčkog sela Idomeni.

Po proceni pripadnika grčke granične policije, oko 1.000 izbeglica dnevno prelazi granicu.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Tuča među migrantima na granici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2015

Na granici Grčke i Makedonije izbili su manji neredi i tuča među više od 1.000 migranata, među kojima ima i porodica sa mlađom decom, javio je danas AP...Makedonske vlasti dozvoljavaju da granicu odjednom pređe grupa od oko 50 ljudi, a još tokom celog dana pristižu autobusi do neformalnog prelaze...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.