Nemam reči, momci su fenomenalni!

Izvor: Press, 13.Sep.2014, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nemam reči, momci su fenomenalni!"

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević nije krio oduševljenje zbog pobede nad Francuskom i plasmanom u finale Mundobasketa, gde će igrati protiv Amerike.
„Dobro smo otvorili meč, sjajno odigraliprvo poluvreme, bili smo spremni za njihovu taktiku, a očekivali smo da će u nastavku biti agresivni. Nemam reči, momci su fenomenalni, hvala im... Strašno“, pod velikim emocijama je bio Đorđević.
„Zaslužili smo finale. Imali smo tešku grupu, pobedili posle Grčku i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Brazil i tada shvatili koliku snagu imamo kao tim. Veliki srce, veliki igrači, atmosfera ...“.

Nikola Kalinić kaže da je cilj bio jaka odbrana i da daju što više poena protvniku.
„Srećno smo, mnogo nam znači i nama i ljudima u Srbiji. Uspeli smo da dokažemo da vredimo. Idemo u finale protiv Amerike. Ne pretimo, ali se i ne predajemo“, poručio jeKalinić.  
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ĐORĐEVIĆ NA IVICI SUZA: Ovi momci su veliki igrači! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Sep.2014

Zaslužili smo finale, bilo je prvo što je rekao selektor Srbije nakon ulaska u finale Mundobasketa..Košarkaška reprezentacija Srbije igraće posle 12 godina u finalu Svetskog prvenstva. Izabranici Aleksandra Đorđevića su u jednoj ludoj i nezaboravnoj utakmici u polufinalu bili bolji od Francuske...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.