Nemac prodaje Grčku za jedan evro

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2010, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemac prodaje Grčku za jedan evro

Jedan Nemac propisno se našalio na račun velike grčke krize, pošto je na internet stranici ’’Ibej’’ (Ebay) stavio oglas da je ta država na prodaju za jedan evro.

U opisu ’’proizvoda’’ koji prodaje, korisnik je napisao za potencijalne kupce da se radi o "pokvarenoj, lako zapaljivoj i bankrot državi".

"Vidno istrošena i polovna država sa posledicama, ali i sa jeftinim kreditima Evropske unije. Onaj ko kupi Grčku dobija Španiju i Portugal >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gratis", navodi se u oglasu.

Na kraju, šaljivdžija je još dodao kako se prodaje i Frankfurt, koji ima jednog ponuđača za jedan evro, za razliku od Grčke za koju još niko nije pokazao interesovanje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.