Navijačima PAOK-a zabranjen ulaz u Hrvatsku

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 14:01

Navijačima PAOK-a zabranjen ulaz u Hrvatsku

Hrvatska policija obavestila je grčki PAOK da navijačima tog kluba neće biti dozvoljeno da putuju na meč 1/8 finala Lige konferencije sa Dinamom.

To isto odnosi se i na navijače Dinama za meč u Solunu, mada su pristalicama "modrih" svakako od ranije zabranjena gostovanja zbog nereda u Atini početkom sezone.

Fudbalski klub PAOK nije imao kud nego da se povinuje zahtevima hrvatske policije, koji je prethodno prihvatila UEFA, pa je o toj odluci obavestio svoje pristalice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ovakva odluka doneta je na osnovu bezbednosne procene i zbog istorije nereda pristalica oba kluba.

"PAOK je zvanično obavešten da je UEFA prihvatila zahtev hrvatske policije za zabranu kretanja navijača na utakmicu Dinamo Zagreb – PAOK, zbog istorije i napada na službeni autobus 2010. godine, ali i zbog događaja koji su se desili letos", navodi se u saopštenju Solunjana.

Pva utakmica na programuje 7. marta u Zagrebu a revanš je nedelju dana kasnije u Solunu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Navijačima PAOK-a zabranjen ulaz u Hrvatsku

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Feb.2024

Hrvatska policija obavestila je grčki PAOK da navijačima tog kluba neće biti dozvoljeno da putuju na meč 1/8 finala Lige konferencije sa Dinamom. To isto odnosi se i na navijače Dinama za meč u Solunu, mada su pristalicama “modrih” svakako od ranije zabranjena gostovanja zbog nereda u Atini...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.