Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Avg.2023, 11:40

Navijač izboden na smrt pred meč atinskog AEK-a i Dinama Zagreb u Atini, utakmica odložena

Grčki navijač atinskog fudbalskog kluba AEK izboden je noćas nožem u tuči sa navijačima hrvatskog kluba Dinamo Zagreb i podlegao je povredama, saopštila je grčka policija. Utakmica trećeg kola kvalifikacija za fudbalsku Ligu šampiona između grčkog AEK-a i zagrebačkog Dinama odložena je danas posle sukoba navijača ta dva kluba u kojima je jedna osoba stradala.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Liga Šampiona

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suspendovano sedam grčkih policajaca – otvorena istraga

Izvor: B92, 08.Avg.2023

Grčki ministar unutrašnjih poslova Janis Ikonomu je smesta suspendovao sedmoricu visokih zvaničnika policije

Nastavak na B92...

Grci: Ubica navijača AEK-a nalazi se među uhapšenima

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2023

ATINA - Grčki navijač atinskog fudbalskog kluba AEK ubijen je nožem u noći na utorak tokom tuče s huliganima zagrebačkog Dinama i atinskog Panatinaikosa koji su u dobrim odnosima s "Bad Blue Boysima". U sukobima navijača najmanje je šestero povrijeđenih prije prve utakmice trećeg pretkola Lige...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.