Natalija Šoša obradila pesmu Slađe Ivanišević i postala hit u Grčkoj

Izvor: S media, 29.Jul.2010, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natalija Šoša obradila pesmu Slađe Ivanišević i postala hit u Grčkoj

Natalija Šoša, naša pevačica i manekenka koja se pre nekoliko godina preselila u Grčku, nedavno je završila novi singl „Now I am ready“ koji je vrlo brzo postao hit na televizijama i radio-stanicama. Natalija je u Grčkoj po­z­­nata po imenu Natali Tanu, a njena nova numera je za nekoliko dana osvojila Grčku. Inače pesmu "Now I am ready" kod nas je pre nekoliko godina otpevala pevačica Slađana Ivanišević, pod nazivom "5 minuta".

- Moj novi projekat radila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sam sa muzičkom kućom „Universal“. Muziku je napisao Vladimir Grajić, dok je tekst za pesmu radio tekstopisac koji piše za Sakisa Ruvasa. Pesma „Now I am ready“ je prelepa, pušta se u klubovima, na televiziji, vidim da je vole - kaže Natalija.

Plavokosa lepotica se osim pevanjem uspešno bavi i modelingom, te često krasi naslovnice prestižnih magazina.

- Slikala sam se za „Maks“ magazin, a to izdanje je prodato u 38.000 primeraka. Uz časopisa je išao i moj disk, a slike su provokativne i seksi.

Natalija je ovo leto do sada provela uglavnom radno.

- Bila sam u Lefkadi, Rodosu, Mikonosu… nastupala sam po klubovima. Bilo je baš radno, ali super sam se provela gde god da sam bila. Naporno je, avion, brod, kola… - kaže Natalija.

Pevačica je nedavno dobila nagradu na festivalu „Sunčane Skale“ za duet sa Ognjenom Amidžićem „Kiša je padala“.

- Mnogo mi je drago što je baš ta pesma pobedila, a i drago mi je i zbog Ognjena, jer mi je vremenom postao drug.

Nataliju ćemo uskoro videti i na MTV-ju, gde će se pojaviti njen novi spot.

- U Nemačkoj sam radila pesmu sa mladim reperom iz Los Anđelesa - Jungom, a numeru nam je radio čovek koji je Stingu radio pesmu „Marija“. Taj projekat je za ceo svet i presrećna sam što smo uradili tako nešto - navodi Natalija.

Natalija je imala veliku želju da predstavlja Srbiju na „Evroviziji“.

- Želela sam da idem na „Beoviziju“. Izabran je Goran Bregović, on je birao ko ide, njega poštujem i mislim da je veliki umetnik. Što se tiče sledeće „Evrovizije“, videćemo…

Natalija će uskoro na odmor na Mikonos, ali pevačica često boravi i u Srbiji.

- Dolazim u Srbiju zbog mojih. Sada tu imam dosta prijatelja iz sveta muzike, zavolela sam Sašu Kovačevića, potom tu je Ognjen Amidžić. Sve sam ih zvala da dođu u Grčku.

Natali Tanu:

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/NlYEP5V4K1I?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerNlYEP5V4K1I", "ytplayerNlYEP5V4K1I", "500", "325", "8", null, null, params, atts);

Slađana Ivanišević:

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/XhzBAfVwRfg?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerXhzBAfVwRfg", "ytplayerXhzBAfVwRfg", "500", "325", "8", null, null, params, atts); Izvor: S media, Blic.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.