Najtraženije letnje destinacije Grčka, Turska i Bugarska

Izvor: JUGpress.com, 30.Jun.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najtraženije letnje destinacije Grčka, Turska i Bugarska

BUJANOVAC

Prema podacima turističkih agencija, građani  Bujanovca se za mesto letovanja prvenstveno odlučuju prema ceni, a sve češće kao uslov postavljaju i edukativne izlete.

Pri izboru destinacije za letovanje, osim sa cenom, turisti se upoznaju i sa običajima i kulturom zemlje u koju idu.

Veoma je važno da se izabere pouzdana agencija, kao i da se upozna sa uslovima putovanja, kvalitetom, hotela, lokacijom plaže i izborom hrane.

Građani Bujanovca >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << , koje smo anketirali danas , uglavnom odlučuju da letuju u Grčkoj.

Sem raznih destinacija na morskoj obali, građani su zainteresovani za letovanje na planinama i u banjama.

Kako su nam rekli u turističkim agencijama, uprkos ekonomskoj krizi,  dobar deo nasih sugradjana I dalje se ne odrice letovanja   I   provesce svoje odmore  na najtraženijim  destinacijama kao sto su  Grčka, Turska i Bugarska.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Grčka,   Turska

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.