Najava događaja za nedjelju, 28. maj 2023. godine

Izvor: Capital.ba, 28.Maj.2023, 07:04

Najava događaja za nedjelju, 28. maj 2023. godine

KRF – U 10.00 časova ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić, ministar porodice, omladine i sporta Selma Čabrić, šef Predstavništva Republike Srpske u Grčkoj Jelena Jovanović i predsjednik Skupštine grada Banjaluka LJubo Ninković položiće vijence u mauzoleju na ostrvu Vido. Tokom dana, u sklopu obilježavanja manifestacije “Dani Srpstva na Krfu”, delegacija će posjetiti muzej u gradu Krfu “Srpsku kuću”, kao i spomenik drinske >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << divizije u Aijom Mateosu i mjesto za izgradnju kampa “Sveta Srb i ja”. /saopštenje/ BANJALUKA – U 11.00 časova parastos i polaganje vijenaca i cvijeća povodom 20 godina od smrti komandanta Prvog krajiškog korpusa i načelnika Generalštaba Vojske Republike Srpske general-pukovnika Momira Talića. Organizator obilježavanja godišnjice je Organizacija starješina Vojske Republike Srpske. /Piskavica/ ISTOČNO SARAJEVO – U 12.00 časova kod Spomenika “Slava srpskom borcu” u Lukavici parastos poginulim i preminulim pripadnicima Četvrtog bataljona Vojne policije Sarajevsko-romanijskog korpusa Vojske Republike Srpske. Medijima će se poslije parastosa obratiti sekretar Udruženja veterana vojne policije Sarajevsko-romanijske regije Dragan Pjević. BANJALUKA – U 13.00 časova izborna skupština Prve SDS. Izjave za medije predviđene su prije početka događaja. /hotel “Vidović”/ BANJALUKA – U 18.00 časova Izborna skupština Gradske organizacije SDS-a Banjaluka, na kojoj će biti izabran novi predsjednik Gradskog odbora stranke. Snimanje kadrova biće omogućeno na početku Izborne skupštine, a izjave za medije su predviđene nakon izbora novog predsjednika Gradske organizacije SDS-a. /amfiteatar Univerziteta za poslovne studije, Jovana Dučića 23a, krug Čajeveca/ PALE – U 11.00 časova početak prvog Sajma sporta na kojem će učestvovati svi sportisti i sportski klubovi sa područja opštine Pale, a promoter Sajma je proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić. /Sportska dvorana “Peki”/ ANKARA – Drugi krug predsjedničkih izbora u Turskoj. Чланак Najava događaja za nedjelju, 28. maj 2023. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Klokić u Grčkoj: Čuvaćemo sjećanje na junake koji počivaju u "plavoj grobnici"

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2023

BANJALUKA - Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić položio je danas vijenac na spomenik srpskim vojnicima u mauzoleju na ostrvu Vido, te istakao da je njihovo stradanje bilo vrhunac tragedije srpskog naroda nakon albanske golgote i da Srpska to ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.