Izvor: Luftika.rs, 20.Feb.2024, 19:05

Na plaži u poznatom grčkom letovalištu pojavio se neobičan gost (VIDEO)

Tišina usled odsustva turista doprinela je tome da jedna morska foka dođe do obale i poigra se u plićaku Neos Marmarasa, piše na TikTok stranici Grčkainfo.
Grčko odmaralište Neos Marmaras jedno je od omiljenih letnjih destinacija turista iz Srbije, a sada je odatle stigao snimak na kom je glavni junak jedan veoma neobičan posetilac plaže.
Naime, usled odsustva turista i tišine, obalu letovališta Neos Marmaras posetila je jedna morska foka.
@grckainfo
Tišina >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << usled odsustva turista doprinela je tome da jedna morska foka dođe do obale i poigra se u plićaku Neos Marmarasa Da li ste nekada videli foku u Grčkoj? #grckainfo #grckainformacije #letovanjegrcka #seal Thomas Loufis
♬ original sound – GrckaInfo
Iako je u jeku sezone u julu i avgustu ovaj prizor praktično nemoguće videti, čini se da su tople februarske temperature namamile morske foke da obiđu obalu.
Inače, delfini su česti posetioci obala jadranskog mora, a foke su takođe zaštićeni morski sisari i često se mogu uočiti u vodama Halkidikija, prenosi Citymagazin.
Predivne plaže i uvale u Grčkoj na kojima ne morate potrošiti ni dinar

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.