Na Lezbosu preminula beba izbeglica

Izvor: Mondo, 30.Dec.2015, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Lezbosu preminula beba izbeglica

Grčke vlasti saopštile su danas da je na Lezbosu preminula sedmomesečna beba iz Sirije, koja je privremeno boravila sa svojom porodicom u kampu za registraciju izbeglica na tom ostrvu.

Foto: AP Photo/Yorgos Karahalis

Lekari će kasnije tokom današnjeg dana pokušati da utvrde uzroke smrti bebe, ali se pretpostavlja da je ona preminula od prirodnih uzroka, prenela je agencija AP.

U Grčku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je ove godine stiglo gotovo 850.000 izbeglica i migranata, od čega najveći broj upravo na Lezbos, kako bi dalje nastavili put prema zapadnoj Evropi.

Mali broj njih želi da ostane u Grčkoj, već se upućuju ka severu preko Balkana u bogatije evropske zemlje. Balkanske zemlje su nedavno uvele zabranu ulaska za ekonomske migrante, podseća američka agencija.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Lezbosu preminula beba iz Sirije

Izvor: B92, 30.Dec.2015

Atina -- Grčke vlasti saopštile su da je na Lezbosu preminula sedmomesečna beba iz Sirije, koja je boravila sa svojom porodicom u kampu za registraciju izbeglica...Lekari će kasnije tokom današnjeg dana pokušati da utvrde uzroke smrti bebe, ali se pretpostavlja da je ona preminula od prirodnih...

Nastavak na B92...

Na Lezbosu preminula beba izbeglica

Izvor: Akter, 30.Dec.2015

Grčke vlasti saopštile su danas da je na Lezbosu preminula sedmomesečna beba iz Sirije, koja je privremeno boravila sa svojom porodicom u kampu za registraciju izbeglica na tom ostrvu..Lekari će kasnije tokom današnjeg dana pokušati da utvrde uzroke smrti bebe, ali se pretpostavlja da je ona preminula...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.