Izvor: Pančevac-online.com, 26.Jul.2023, 15:19

NOVIH 25 NASTAVNIKA U NAREDNOJ ŠKOLSKOJ GODINI: Dopunske škole u inostranstvu dobijaju „pojačanje“

Ministarstvo prosvete uputiće 25 redovnih nastavnika u Nemačku, Švajcarsku, Italiju, Francusku, Grčku, Norvešku i Sjedinjene Američke Države, kako bi realizovali obrazovno-vaspitni rad na srpskom jeziku u inostranstvu u narednoj školskoj godini. Produžen je i „radni odnos“ za 20 redovnih i 59 honorarnih nastavnika radi ostvarivanja obrazovno-vaspitnog rada u inostranstvu na srpskom jeziku u narednoj školskoj […] The post NOVIH 25 NASTAVNIKA U NAREDNOJ ŠKOLSKOJ GODINI: Dopunske škole u inostranstvu dobijaju „pojačanje“ appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Još 25 nastavnika šalje se u škole na srpskom u inostranstvu - ukupno oko njih 100

Izvor: Radio 021, 26.Jul.2023

Ministarstvo prosvete uputiće 25 redovnih nastavnika u Nemačku, Švajcarsku, Italiju, Francusku, Grčku, Norvešku i SAD, kako bi realizovali obrazovno-vaspitni rad na srpskom jeziku u inostranstvu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.