NIZ SASTANAKA I RAZGOVORA: Vučić sutra sa Micotakisom u Palati Srbija

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 13:00

NIZ SASTANAKA I RAZGOVORA: Vučić sutra sa Micotakisom u Palati Srbija

Očekuje se i obraćanje medijima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće sutra predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će boraviti u radnoj poseti Beogradu, u okviru koje će biti održan Srpsko-grčki poslovni forum.

Programom posete grčke delegacije, predvidjen je tet-a-te sastanak Vučića i Micotakisa u 9.30 časova u Palati Srbija, posle čega će uslediti plenarni razgovori delegacija Srbije i Grčke predvođeni Vučićem i Micotakisom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najavila je pres služba predsednika Srbije.

Predsednik Srbije i premijer Grčke obratiće se medijima u 10.35 časova.

U okviru posete grčke državno-privredne delegacije Srbiji, Privredna komora Srbije (PKS) će uz podršku Ambasade Grčke u Srbiji sutra organizovati Srpsko-grčki poslovni forum i predstavljanje razvojnih projekata Srbije, saopštila je PKS.

U uvodnom delu foruma, koji će se održati u Palati Srbija, učesnicima će se obratiti predsednik Srbije Vućić i premijer Grčke.

Obratiće se i potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali i zamenik ministra spoljnih poslova Republike Grčke Konstantinos Fragojanis.

Ministri u Vladi Srbije će srpskim i grčkim privrednicima predstaviti ključne razvojne projekte Srbije u narednom periodu.

Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa Micotakisom: Srećan sam što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa premijerom Grčke Kirjakisom Micotakisom koji je večeras doputovao u Beograd, i tom prilikom poručio da je srećan što može da ugosti velikog prijatelja Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.