Izvor: Blic, 09.Avg.2023, 00:16

"NISU SE JAVILI" Čovek koji je pomogao rodbini nestale porodice u Grčkoj objavio detalje: "Jedna stvar otežava potragu, bolnice za sada nemaju informaciju o njima"

Povodom informacija da je nestala porodica iz Jagodine dobro i da je u Grčkoj, na društvenim mrežama osvanuo je post čoveka koji je pomagao porodici u potrazi za njima. Cipe Mile u svom postu je naveo da nije tačna informacija da su se javili i da su dobro, iako, kako je rekao "svi mi verujemo da će se to desiti u toku sutrašnjeg dana".
Pogledaj vesti o: Grčka,   Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NISU SE JAVILI PORODICI" Brat nestale žene za "Blic": I dalje nemamo informacije o njima

Izvor: Blic, 09.Avg.2023

Povodom informacija da je nestala porodica iz Jagodine dobro i da je u Grčkoj, na društvenim mrežama osvanuo je post čoveka koji je pomagao porodici u potrazi za njima. Cipe Mile u svom postu je naveo da nije tačna informacija da su se javili i da su dobro, iako, kako je rekao "svi mi verujemo da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.