Izvor: Luftika.rs, 13.Avg.2023, 16:05

Mladolika Demi Mur luduje na Mikonosu i u 7. deceniji izgleda kao san svakog strejt muškarca

Da joj je Grčka jedna od omiljenih destinacija za odmor, Demi Mur je pokazivala u više navrata poslednjih godina, provodeći letovanje najčešće na mondenskom Mikonosu, sa porodicom ili prijateljima.
Grčki mediji nisu propustili da prenesu da je holivudska zvezda i bivša supruga Brusa Vilisa i Eštona Kučera ponovo na elitnom ostrvu u Kikladima. Na društvenim mrežama pojavili su se i snimci kako se ludo zabavlja, pevajući i opušteno đuskajujući na rođendanskoj proslavi poznanice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Veronike Pastre.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Greek Reporter (@greekreporter)


U zelenoj letnjoj haljini na bretele Demi Mur je zanosno njihala kukovima, popevši se na prostor za sedenje, a neko od prisutnih na zabavi nije mogao da odoli da taj trenutak ne ovekoveči.
Na svom Instagram profilu i sama je postavljala fotografije sa letovanja.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Demi Moore (@demimoore)


Glumica koja je popularnost stekla filmom Duh, sa Patrikom Svejzijem davne 1990.godine, ne prestaje da šokira javnost svojim mladalačkim izgledom. Iako je već načela sedmu deceniju života, izgleda kao vino – što je starija, sve je bolja.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Demi Moore (@demimoore)


Majka je tri odrasle ćerke koje je dobila u braku sa Brusom Vilisom, a od ovog proleća i baka. Svakako spada u sve veći krug holivudskih zvezda koje ličnim primerom dokazuju da su godine samo pokazatelj koliko se puta tokom nečijeg života planeta okrenula oko Sunca.
Mikonos je inače i ove godine omiljena destinacija svetskog džet seta. Osim bivše NBA zvezde, Šakila O’Nila, koji je kao di džej nastupao u jednom klubu i aktuelnog plejmejkera „Filadelfija seventisiksersa“, Džejmsa Hardena, na „ostrvu vetrova“ su tokom leta viđena i brojna imena iz sveta Holivuda: Met Dejmon, Kristijan Bejl, Kris Hemsvort i Džordž Kluni.
Izvor: RTS
Demi Mur vantelesnom oplodnjom dobila dete sa sestrom poznate srpske glumice

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.