Mladić iz Srbije nestao u Grčkoj

Izvor: B92, 27.Avg.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić iz Srbije nestao u Grčkoj

Mladić iz Srbije, 31-godišnji Dado Kulić Mihajlović iz Leskovca, nestao je u subotu u Grčkoj, rekao je njegov otac.

Otac mladića obratio se administratorima stranica na Fejsbuku na kojima se objavljuju informacije u vezi sa letovanjem u Grčkoj i zamolio za pomoć.

Kako je rekao, mladić je putovao sam, privatno, bez agencije: avionom od Budimpešte do Rodosa, sa Rodosa do Krita, sa Krita do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Soluna, a poslednjih deset dana proveo je u Agia Trijadi, nedaleko od Soluna.

“Poslednji put se javio majci u subotu 25.08. u 12:12 časova sa pumpe u mestu Perea kod Soluna i rekao kako nema više novca kod sebe. Prijatelj porodice koji zna grčki pozvao je pumpu i rekli su da se sećaju mladića koji je zamolilo za telefon, ali ništa više od toga ne znaju. Poslednji put Dado je bio dostupan putem mobilnog telefona u subotu u 15:16 h. Od tada se nikome više nije javljao: ni prijateljima, ni rodbini ni na društvenim mrežama. Nestanak mladića je prijavljen SUP-u Leskovac, a oni će po službenoj dužnosti prijaviti konzulatu Srbije u Solunu”, navodi se na stranici www.grckainfo.com.

Dodaje se da svako ko ima bilo kakvu informaciju o mladiću može da kontaktira njegovog oca Miju Kulića na broj telefona 063/466-006.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.