Mladenović ima novi klub

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 10:24

Mladenović ima novi klub

Srpski fudbaler FIlip Mladenović će ovoga leta najverovantnije promeniti klub, jer je nadomak potpisa ugovora sa grčkim Panatinaikosom.

Kako prenose grčki mediji levi bek je postao slobodan igrač posle trogodišnje sage u Legiji iz Varšave, a zeleni iz Atine su naciljali Mladenovića kao glavno pojačanje ovog leta.

Panatinaikos koji je ovu sezone završio na drugom mestu što mu donosi kvalifikacije za Ligu šampiona sa klupe predvodi srpski trener Ivan Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što sigurno odgovara Filipu Mladenoviću.

Mladenović je ove sezone upisao po šest asistencija i pogodaka u poljskoj Ekstraklasi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

REPREZENTATIVAC SRBIJE BLIZU NOVOG ANGAŽMANA: Dolazi kao slobodan igrač i boriće se za Ligu šampiona!

Izvor: HotSport.rs, 10.Jun.2023

Proveo je 3 godine u Poljskoj. Srpski fudbaler Filip Mladenović blizu je potpisivanja ugovora sa grčkim klubom Panatinaikosom, prenose grčki mediji. Mladenović, koji igra na poziciji levog beka, nedavno je postao slobodan igrač nakon trogodišnjeg angažmana u poljskoj Legiji iz Varšave. Panatinaikos,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.