Mladenović golom u 95 izbacio Sašu Ilića iz Kupa

Izvor: B92, 31.Jan.2024, 21:06

Mladenović golom u 95' izbacio Sašu Ilića iz Kupa

Fudbaleri Panatinaikosa plasirali su se u polufinale Kupa grčke zahvaljujući golu Filipa Mladenovića u 92. minutu meča sa Atromitosom u gostima.

Tim golom gosti su slavili 2:0 i tako su nadoknadili minus od jednog gola iz prve utakmice kada je pobedu odneo tim Saše Ilića (2:1).

Panatinaikos će u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča Panseraikos - PAOK u kome Solunjani imaju prednost iz prvog duela 4:0.

Osim Mladenovića, gol za Panatinaikos postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Ruben Peres u 35. minutu.

PAO je potpuno zasluženo stigao do vođstva i do trijumfa pošto je pružio daleko bolju partiju u sredu uveče na stadionu u atinskom predgrađu Peristeri.

Ilićev tim nije mogao da se nosi sa kvalitetnijom ekipom koja je u napadaču Bakasetasu imala najslabiju kariku i samo zahvaljujući njegovim promašajima PAO nije ranije obezbedio ubedljiviej vođstvo i prolaz u narednu rundu.

Mladenović je, na kraju, uradio ono što u nekoliko navrata nije uspeo povratnik u grčki fudbal Bakasetas (stigao nedavno iz Trabzona).

Srpski reprezentativac je sjajnu partiju, i to u jeku inicijative gostiju, krunisao efektnim golom glavom duboko u nadoknadi i tako sprečio produžetke.

Od 90. minuta za ekipu Fatiha Terima igrao je i Filip Đuričić.

Za Ilićev tim ovo je bio novi poraz, treći ukupno pod njegovim vođstvom, posle nedavna dva vezana u prvenstvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.