Miloje okleva, Grci vrebaju priliku!?

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloje okleva, Grci vrebaju priliku!?

Mnogi nisu očekivali da će se ovo pitanje uopšte postavljati tokom zimske pauze, ali ono je iz dana u dan sve aktuelnije.

Znate već, uprava Crvene zvezde ponudila je šefu struke Vladanu Milojeviću da ''pocepa'' aktuelni ugovor i potpiše novi, dugoročniji, ali se trener crveno-belih još nije izjasnio.

Upadljivo je da u razgovoru sa novinarima izbegava ovu temu, a čelnicima kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je odgovorio da mu treba još malo vremena da se konsultuje sa porodicom.

Za to vreme, grčki mediji pomno prate situaciju u Crvenoj zvezdi i neizvesnost oko produžetka saradnje sa trenerom Milojevićem.

Tako je tamošnja ''Gazeta'' danas prenela da su se već pojavile glasine o Milojevićevom mogućem povratku u Grčku, gde je prošle sezone veoma uspešno vodio ekipu Panioniosa.

Sada se spekuliše da bi i Olimpijakos mogao da ga angažuje na kraju sezone, ali za sada nema konkretnijih informacija o interesovanju kluba iz Pireja.

Milojević je letos sa Zvezdom potpisao ugovor na godinu dana, dakle važiće do kraja sezone i bez obzira da li će ove zime produžiti saradnju sa Zvezdom, ne bi trebalo da se postavlja pitanje njegovog ostanka na Marakani do juna naredne godine.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.