Milan Rastavac pronašao novi angažman! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Rastavac pronašao novi angažman! (video)

Zameniće španskog stručnjaka.

Nekadašnji trener Radničkog iz Niša i Ksantija Milan Rastavac je pronašao novi zadatak i ponovo se vratio u grčki fudbal.

Postao je trener tamošnjeg provligaša Asterasa.

Četrdesetšestogodišnji Rastavac je prethodne dve sezone bio trener Ksantija, dok je u Asterasu nasledio Borhu Himeneza, trenera koji je ovog leta došao u Tripolis, ali nije ostavio dobar utisak , pa se njegov tim nalazi na 12. mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u šampionatu.

Sledeće dve utakmice u prvenstvu Asteras je domaćin. U nedelju dočekuje Larisu, a kroz sedam dana Olimpijakos,

U prošlosti je Milan Rastavac pokazao da ume da odradi veliki posao u klubovima koji se nalaze na dnu tabele. Svojevremeno je preuzeo Radnički koji je polusezonu završio na 15. poziciji, a niški tim je sezonu završio na petom mestu.

Videćemo hoće li sličan podvig učiniti i u Asterasu.


Pogledaj vesti o: Grčka,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.