Mihi izmakla selektorska klupa, ništa od angažmana!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2018, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihi izmakla selektorska klupa, ništa od angažmana!

Nekadašnji prvak Evrope izabrao drugog.

Klupa reprezentacije Grčke je zamalo bila dodeljena našem proslavljenom reprezentativcu i nekadašnjem selektoru reprezentacije Srbije Siniši Mihajlović.

Trenutni selektor Helena je Nemac Mihail Skibe, ali po završetku takmičenja u Ligi Nacija njega će, po svemu sudeći, naslediti Angelos Postekoglu, sadašnji trener Jokohame.

Mihajlović je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na užem spisku kandidata za klupu evropskog šampiona iz 2004. godine međutim to mesto ipak sleduje nekadašnjem selektoru Australije Postekoglu koji je bio jedan od kandidata da preuzme Grčku i proteklog leta, ali FS Grčke je ipak dao poverenje Nemcu Skibeu.

Šteta za našeg nekadašnjeg selektora koji je trenutno bez angažmana.

Podsetimo, Mihajlović je 18. juna potpisao ugovor sa portugalskim Sportingom, ali je posle samo devet dana dobio otkaz pod vrlo kontroverznim uslovima.

PIŠE: Stefan Matić
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.