Mediji: Uskoro poternice za Zvicerom zbog ubistava u Grčkoj, sumnja se da su naručioci i Šarić i Spasojević

Izvor: B92, 29.Apr.2022, 23:24

Mediji: Uskoro poternice za Zvicerom zbog ubistava u Grčkoj, sumnja se da su naručioci i Šarić i Spasojević

Kako prenose mediji, za Radojem Zvecerom će uskoro biti raspisane poternice zbog ubistava u Atini i na Krfu.

Naručioci tih zločina, kako se sumnja, su Darko Šarić, Radoje Zvicer i Nikola Spasojević iz Crne Gore, prenose "Novosti".

Navodno, ukupno je isplaćeno dva miliona evra za ova četiri ubistva. Policija sumnja da je Zvicer dao milion, Šarić 750.000 evra, a Spasojević 250.000.

Podsetimo, na teritoriji Hrvatske, pre nekoliko dana, uhapšen je Filip >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Korać, desna ruka Luke Bojovića.

Hrvatski organi sprovodili su istragu oko lažnih papira i dokumenata. Nezvanično, rađeno je otkrivanje lažnih identiteta kriminalaca. Oni su dobijali originalne isprave sa tuđim podacima, a njihovim fotografijama. Najčešće su rađene srpske i hrvatske isprave, nakon razmene podataka sa partnerskim službama, bili su laki za praćenje.

U Evropi je pao veliki broj kriminalaca, kod nas Zvicer, a u Hrvatskoj Filip Korać.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DVA MILIONA EVRA ZA ČETIRI UBISTVA! Uskoro poternice za Zvicerom zbog likvidacija u Grčkoj, a sumnja se da su i ONI naručioci

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2022

Kako se saznaje za Radojem Zvecerom će uskoro biti raspisane poternice zbog ubistava u Atini i na Krfu...Naručioci tih zločina, kako se sumnja, su Darko Šarić, Radoje Zvicer i Nikola Spasojević iz Crne Gore...Navodno, ukupno je isplaćeno dva  miliona evra za ova četiri ubistva. Policija sumnja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.