MasterChef Srbija: Grčka rapsodija i Nenadovo supervažno saopštenje

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 13:00

MasterChef Srbija: Grčka rapsodija i Nenadovo supervažno saopštenje

Već na samom početku nove epizode “MasterChef Srbija” top sedam takmičara nailazi na neizvesnost i misteriju, jer u studiju vlada potpuni mrak.

Uz zvuke buzukija, sat počinje da otkucava i otvara se zavesa koja vodi u prodavnicu sa namirnicama koje su tipične za grčku kuhinju.

Nakon što takmičari shvate šta bi trebalo da rade i da za kuvanje na raspolaganju imaju 60 minuta, kreće opšta pometnja. Tačno po isteku prvih pola sata, u studio konačno ulaze >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sudije.

Posle degustacije nabolji će kao i do sada otići na balkon, a oni drugi će napraviti korak bliže eliminaciji. Ujedno, sudija Nenad saopštava da će od sada, pa do kraja “MasterChef Srbija”, u svakoj epizodi biti eliminisan po jedan takmičar.

Gledajte MasterChef Srbija od 20.55 na televiziji Prva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.