Makedonska policija uletela marihuana za milion evra

Izvor: Mondo, 18.Dec.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonska policija "uletela" marihuana za milion evra

Policija Makedonije objavila je danas da je na graničnom prelazu Bogorodica, na izlazu u Grčku zap

Foto: MUP Srbije

Akcija policije je realizovana zajedno sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, a marihuana je otkrivena u kamionu "man" u bunkeru na krovu poluprikolice upakovana u 181 paketić.

Vozač kamiona Skopljanac Z. A. (39) je priveden, a istragom je utvrđeno da zaplenjana droga pripada D. S. (33) iz Skoplja, koji je u novembru i decembru >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nabavio marihuanu iz Albanije sa namerom da je proda u Turskoj.

Beč: Srbin i Crnogorac u stanu imali "fabriku droge"

Za transport preko Makedonije i Grčke do Turske, kako je naveo Angelovski, D. S. je angažovao uhapšenog vozača Z. A. i protiv obojice su podnesene krivične prijave.

Bunker za sakrivanje droge je napravljen je u Turskoj, dakle Z. A. ga je doneo u Skoplje kada je marihuana bila pripremljana za transport, rekao je portparol Angelovski.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

MAKEDONCI PRESEKLI PUT DROGE: Pola tone marihuane za Tursku, vredne više od MILION EVRA, zaplenjeno na Bogorodici!

Izvor: Kurir, 18.Dec.2018

SKOPLJE - Policija Makedonije objavila je danas da je na graničnom prelazu "Bogorodica" na izlazu u Grčku zaplenila oko 515 kilograma marihuane.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.