Makedonac preko Metalca stiže do Marakane

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Jun.2012, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonac preko Metalca stiže do Marakane

Dušan Filimanovski, defanzivac koji je u minule tri godine branio boje grčke Kavale, u petak je obavio prvu rundu pregovora sa čelnicima Crvene zvezde. Nekadašnji igrač Rabotničkog, Skoplja, kao i Bežanije, ipak, neće nositi dres Crvene zvezde u prvenstvu koje je pred nama, ali bi u dogledno vreme trebalo da ponovo dođe na Marakanu...
- Pregovarali smo pre nekoliko dana, ali problem je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u dokumentima, tako da ću do kraja prvenstva braniti boje Metalca, kao Zvezdin igrač, a potom ću se, ako sve bude u redu, preseliti na Marakanu – kratko je poručio Dušan Filimanovski, defanzivac koji je fudbalsku azbuku učio u Makedoniji.
Crveno-beli u ovom trenutku, uostalom, ima nekoliko defanzivaca u konkurenciji, pa bi Makedonac bio prekobrojan u ovom trenutku na spisku Roberta Prosinečkog.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.