MATORA ŽELI DA POSTANE MAJKA! Ide u Grčku na VANTELESNU OPLODNJU, EVO GDE će zato vreme biti Anita!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 18:28

MATORA ŽELI DA POSTANE MAJKA! Ide u Grčku na VANTELESNU OPLODNJU, EVO GDE će zato vreme biti Anita!

Dugo se spremala na ovaj korak, a intervenciju planira da uradi u poznatoj privatnoj klinici u Solunu, gde će odabrati i donora.

Da je vera u sebe najsigurniji način za uspeh, najbolje govori primer bivše zadrugarke Jovane Tomić Matore, koja je odlučila da od sebe odgurne sve osude okoline, te ostvari svoj najveći životni san i postane majka.

Kako je već poznato, Matora je pripadnica LGBT populacije, te će do ovog cilja stići uz pomoć vantelesne oplodnje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako "Alo" saznaje od izvora bliskog zadrugarki, do vantelesne oplodnje doći će u komšijskoj državi, a Jovana sa nestrpljenjem iščekuje trenutak da otputuje.

- Jovana se dugo spremala na ovaj korak. Trpela je mnogo osuda kako od ljudi iz njenog okruženja, tako i od onih koje i ne poznaje, a sada je odlučila da tome stane na put. Dosta joj znači podrška partnerke Anite Stanojlović i više ne časi ni časa - rekao je sagovornik na samom početku, te detaljnije ispričao o celokupnom Jovaninom planu.

- Vantelesnu oplodnju je zakazala na jednoj privatnoj klinici u Solunu kroz nekoliko meseci. Aktivno se posvetila tome, a tamo će izabrati i donora, budući da u toj klinici postoji i banka sperme - otkrio je sagovornik blizak Matoroj, koji je dodao da će Anita ispratiti celu situaciju.

- Anita i Matora su gotovo nerazdvojne od izlaska iz rijalitija, tako da će i u Grčku otputovati zajedno. Jovani ta podrška zaista neizmerno znači i slobodno mogu reći da joj je ljubav sa Anitom dala podstrek da se odluči na ovaj veliki životni korak  - zaključio je izvor za "Alo".

Kako je Matora tokom prethodnih dana otkrila, njeni roditelji nisu bili oduševljeni tom njenom odlukom, ali su ipak shvatili da je njena sreća na prvom mestu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.