MALER ZA SLOVENIJU: Čančar zbog povrede kolena propušta Mundobasket

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 14:40

MALER ZA SLOVENIJU: Čančar zbog povrede kolena propušta Mundobasket

Povredio se na prijateljskom meču protiv Grčke.

Igrač Denvera Vlatko Čančar zbog povrede kolena neće igrati na predstojećem Svetskom prvenstvu, saopštio je danas Košarkaški savez Slovenije (KZS). U saopštenju KZS se podseća da se Čančar povredio pre nekoliko dana na prijateljskom meču sa Grčkom u Atini. Posle dodatnih pregleda utvrđeno je da je slovenački košarkaš pokidao prednje ukrštene ligamente levog kolena zbog čega neće igrati na Mundobasketu. KZS navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će Čančar posle konsultacija sa lekarskim timom Denvera da odluči kada će da ode na operaciju sa kolena.

 - Veoma sam se radovao svom prvom nastupu na SP, ali sudbina je, nažalost, stala na put mojim planovima. Naravno da sam razočaran, ali povrede su sastavni deo sporta, moram da budem optimista i da gledam napored. Siguran sam da će moji saigrači iz reprezentacije da daju sve od sebe na terenu. Želim im puno sreće, a obećavam da ću da budem njihov najglasniji navijač - rekao je Čančar, prenosi NZS.

SP će biti odigrano od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima. Slovenija će biti u grupi F sa Gruzijom, Venecuelom i Zelenortskim Ostrvima.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.